Jasper Ockeloen weer tweede in strandrace

Na een tweede plaats in de Beach Battle (Scheveningen) achter Lars Boom eindigde Jasper Ockeloen vandaag opnieuw als tweede in een grote strandrace. Ditmaal moest Jasper zijn meerdere erkennen in Ronan van Zandbeek in de strandrace bij Callantsoog.

Jordy Buskermolen eindigde als derde terwijl Sander Lormans zesde werd en Rick van Breda als zevende net voor bleef.

Verrassend was de uitslag bij de dames waar Olga de Boer won voor Danique Braam en nationaal kampioene Pauliena Rooijakkers die na een slechte start een lange inhaalrace moest doen.

Bij de zesdaagse van Amsterdam (Sloten) ging de overwinning naar de oppermachtige Belgen Kenny de Ketele en Moreno de Pauw. Onze ParkhotelValkenburgrenner Wim Stroetinga eindigde met koppelgenoot Yoeri Havik op de zesde plaats met drie ronden achterstand.